avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratii la fisc
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratii la fisc

Buna ziua!

Am o situatie pe care nu am reusit sa o gasesc aici. Poate ma ajuta cineva cu informatii si trimiteri exacte. Va multumesc!
Sunt PFA platitor de TVA.
Infiintat in ianuarie 2010. Trebuie sa depun ceva declaratii.
010 - pentru TVA si 220 pentru estimare venit net - sper ca doar astea sunt acum.
Am domiciliul fiscal intr-un judet si domiciliul personal in alt judet.
Unde se depune declaratia 220?
Am fost la FISC in ambele judete si mi s-a spus:
"Nu aici trebuie sa depuneti. Mergeti unde aveti domiciliul celalalt (personal/fiscal)", adica de la unul la celalalt.
Am citit legea si lasa loc de interpretare - in monitor scrie despre obligatiile persoanei fizice, dar nu despre persoana fizica autorizata. Eu cred ca sunt lucruri diferite. Eu ca persoana fizica nu am venituri. Ca persoana fizica autorizata am venituri pe baza de contract.
M-am cam saturat de drumuri aiurea, timp pierdut si kilometrii facuti pe banii mei.
Daca ma poate ajuta cineva va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cris27 , utilizator 15:53, 2 Februarie 2010
Buna ziua,

Declaratiile si/ sau orice alte documente mai trebuie depuse dupa infintarea PFA-ului si primirea documentelor de la Registru Comertului se vor depune la finante in orasul in care aveti sediul social al acestuia.
Multumesc!
Daca se poate, as dori sa stiu unde scrie aceasta (cadru legal).
Va multumesc!
Cu placere, am sa ma uit pe net unde gasesc legea sau ceva in sensul asta. Eu stiu de acest subiect deoarece in momentul in care am avut trecerea de pe carte de munca pe PFA , avocatul firmei ne-a dat toate detaliile (unde, ce, cum), dar nu gasesc momentan documentatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termene de plata taxe pfa cristigolo cristigolo Buna ziua. Am infintat un PFA, in 27 aprilie 2013. Realizez venit numai din PFA si am ales impozitare in venit real. Care sunt termenele de plata ... (vezi toată discuția)
Despre pfa caprice caprice Buna ziua, ce inseamna un pfa, car ar fi pasii de infiintare, ce obiecte de activitate poti avea si care este modalitatea de impozare la un pfa, mai exact ce ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa silvia1 silvia1 As dori sa stiu cam tot ce se poate despre infiintarea de PFA.Am urmarit o multime de subiecte,dar,unele erau total ambigue. Iar in privinta darilor catre ... (vezi toată discuția)