avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Adaugare cod caen Srl.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Adaugare cod caen Srl.

Buna ziua,

Am un srl autorizat pt comert online si as vrea sa ii adaug si codul caen pentru accesorii crosetate sau tricotate (manusi, sosete, genti, portofele, fulare, ghiozdane) pe care le voi face eu si le voi vinde doar online. De asemenea as vrea sa le cand si in afara tarii, e nevoie de cod pt export?

Imi puteti spune va rog ce coduri caen ar trebui sa adaug si daca le pot autoriza la terti pentru ca nu imi permit un punct de lucru sau un sediu momentan, am sediul gazduit la avocat.

De asemenea, imi puteti spune daca e nevoie si de autorizatie de mediu sau de la primarie?

Nu stiu daca este voie sa cer aici recomandari dar daca se poate este cineva care ma poate ajuta online contra cost cu toata procedura?

Sunt la inceput de drum si incerc sa fac totul legal dar imi este tare greu sa intelg exact pasii pe care trebuie sa ii urmez.

Va multumesc din suflet pentru timpul acordat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Februarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Doresc să înființez un pfa. D.C. Andreea D.C. Andreea Bună ziua, Doresc să înființez un PFA care să dețină următoarele coduri CAEN - 4791 , 4789 și 4719, pentru a comercializa produse confecționate ... (vezi toată discuția)
Alegere cod caen pentru crosetat Ral_uca Ral_uca Buna ziua, daca in cadrul unui club de dans pentru copii...langa receptie se gaseste un stand prin care se vand articole/ accesorii crosetate/ costumase dans, ... (vezi toată discuția)
Tip de societate michisor michisor Buna ziua, As vrea sa deschid un pfa cu codul caen 1439-fabricarea prin tricotare sau crosetare a altor articole de imbracaminte. Activitatea se va desfasura ... (vezi toată discuția)