avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vreau să scot o adeverință cu venituri de la fosta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vreau să scot o adeverință cu venituri de la fosta întreprindere,mi ...

Vreau să scot o adeverință cu venituri de la fosta întreprindere,mi se cere o sumă de cinci sute lei, este legal sau nu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:01, 18 Februarie 2024
Cine va solicita acea suma de bani ?

Daca detinatorul arhivei a solicitat aceasta suma, atunci trebuie sa stiti ca, serviciile arhivistice prestate de către operatorii economici autorizați în prestarea de servicii arhivistice se efectuează contra cost, pe baza unor tarife ale căror limite maxime sunt stabilite anual, prin ordin al președintelui Casei Naționale de Pensii Publice, cu avizul Arhivelor Naționale.

intrebati Arhivele Nationale, daca suma este corecta.
Ultima modificare: Duminică, 18 Februarie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pt eliberarea unei adeverinte de vechime în muncă, o societate ... Viorel Balica Viorel Balica Pt eliberarea unei adeverinte de vechime în muncă, o societate care a preluat arhiva fostei întreprinderi la care am lucrat , imi cere o sumă de bani ... (vezi toată discuția)
Taxa eliberare adeverinta vechime de arhiva Cristina Filimon Cristina Filimon Este legal ca deținătorul autorizat al arhivei fostului angajator (care a fost radiată) să ceară o taxă pentru eliberarea unei adeverințe de muncă de ... (vezi toată discuția)
Acte pensionare buna ziua, in urma cu cateva zile am solicitat unei firme de ... andrei64 andrei64 Buna ziua, In urma cu cateva zile am solicitat unei firme de arhivare, informatii privind modalitatea de a intra in posesia actelor necesare pentru ... (vezi toată discuția)