avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - este necesar CIF?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - este necesar CIF?

Am autorizatie PFA pentru traduceri (7430). Trebuie sa solicit CIF de la administratia financiara, sau este suficient CUI-ul si J-ul de la Registrul Comertului? Am vazut ca in acea declaratie 220 pentru venitul estimat apare o rubrica "date de identificare a reprezentantului fiscal" unde este spatiu pentru CIF. Nu voi fi PFA platitor de TVA intrucat veniturile mele nu vor fi peste 35.000 euro/an. Daca este necesara obtinerea uni CIF, cat timp dureaza formalitatile, si ce acte trebuiesc depuse la dosar?
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2010
Roxie, utilizator
Cel mai recent răspuns: Roxie , utilizator 14:39, 3 Februarie 2010
Astazi am fost la administratia financiara ca sa intreb daca e necesar si sa cer CIF, si am aflat ca in cazul meu nu este nevoie, persoana de acolo s-a uitat pe autorizatia mea PFA de la Registrul Comertului, m-a intrebat ce activitate voi desfasura, si a spus ca daca am CUI nu e nevoie si de CIF. Banuiesc ca depinde de tipul de activitate pe care il desfasori, necesitatea obtinerii unui CIF?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2010
Roxie, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - profesie liberalã traducãtor autorizat sonia1978 sonia1978 Buna ziua! M-ar interesa pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a deveni traducator autorizat PFA. Am primit autorizatia de la Ministerul Justitiei. Stiu ... (vezi toată discuția)
Nr registrul comertului adina_elena adina_elena As vrea si eu sa stiu daca pentru a emite facturi in calitate de PFA (traduceri) este nevoie sa fiu inregistrata si la Registrul Comertului sau este de ajuns ... (vezi toată discuția)
Traducãtor autorizat înregistrat la onrc sau la administraþia financiarã? manuela_rbru manuela_rbru Buna ziua Sunt absolventa de litere (franceza engleza ) si din 2002 sunt traducator autorizat de Ministerul Justitiei . Gandindu- ma in ultimul timp ca e ... (vezi toată discuția)