avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REGISTRUL ELECTRONIC DE EVIDENTA AL SALARIATILOR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REGISTRUL ELECTRONIC DE EVIDENTA AL SALARIATILOR

1. Stiti cumva cand se elibereaza registrul electronic de evidenta a salariatilor ?
Cel mai recent răspuns: rusalim , utilizator 11:16, 17 Octombrie 2006
In primul rand,nu se elibereaza nimic,de catre nimeni.Conform HG 161/2006 privind intocmirea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor,publicata in MO 172/22.02.2006,care va intra in vigoare la 01.09.2006,angajatorii vor avea obligatia de a transmite registrul in forma electronica la ITM-urile in a caror raza teritoriala isi au sediul sau domiciliul.Deci a intrat in vigoare,hotararea.
Din cate stiu eu exista niste termene;-in 20 de zile de la data angajarii primului salariat.-pana la 30.09.2006,pentru angajatorii care la data intrarii in vigoare a hotararii au incadrat personal cu CIM.-in termen de 5 zile de la data la care vor interveni modificari in registrul de evidenta al salariatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim nou- transmitere revisal elenadima elenadima Avand in vedere prevederile HG161/ 2006 privind completarea registrului general de evidenta a salariatilor [b]va rog sa imi precizati punctul dvs de vedere cu ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal neon butterflies neon butterflies daca cererea de incetare a cim cu acordul partilor este facuta incepand cu data de 30.05.2011, in cat timp trebuie despus revisalul? (vezi toată discuția)
Registrul general de evidenta a salariatilor live_maz live_maz cand s-a modificat si in cefel H.G. 290/2004?DE CAND SE INSCRIU SI DURATA CIM SI OCUPATIA ? (vezi toată discuția)