avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil vs infiintare PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil vs infiintare PFA

Buna ziua,
Daca beneficiez de indemnizatie de crestere copil si infiintez un PFA trebuie sa renunt la banii de la stat sau nu?
Aceeasi intrebare si in cazul in care persoana se afla in somaj si doreste infiintarea unui PFA: trebuie sa renunte la somaj? este un anumit barem de venit din activitatea independenta la care trebuie sa renunt la somaj sau la indemnizatia de crestere copil?
Multumesc anticipat.
O zi cat mai buna!
Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2010
simona.belinco, utilizator

Alte discuții în legătură

Poprire salariu indemnizatie cresterea copilului MihaelaNiculae MihaelaNiculae Buna ziua, Sper sa expun cat mai clar problema cu care ma confrunt. Eu voi naste un copil la inceputul lui august, deci in aprox 2 luni, iar sotul meu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de somaj si plata contributiilor sociale Radu Doina Radu Doina Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti in 2 probleme : 1. O mamica lucreaza din 2005 pana in 2009 la o firma.Din 2009 pana in 2011 este in concediu de crestere ... (vezi toată discuția)
Dosar ccc pe rol.ai posibilitatea de a te angaja? Marius Vladut Marius Vladut Buna seara, Am rugamintea sa ma ajutati cu cateva detalii. Am dosarul de indemnizatie crestere copil inregistrat in noiembrie 2015 insa pana acum nu am ... (vezi toată discuția)