De vreo cateva luni, s-au mutat deasupra apartamentului meu cativa chiriasi (4-5 tineri) si problema e ca bocane si troncane NUMAI noaptea incepand cu ora 23 pana spre 3-4 dimineata. Ziua este o liniste de mormant la ei.
Ce pot sa fac ca sa fie amendati? A venit politia odata si mi-au zis ca-mi trebuie martori , bla bla bla bla bla..... la revedere ! Chiar nu exista legi in tara asta a nimanui ?
Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz? Daca ei stau cu chirie fara contract, politia poate sa le faca ceva?
Mentionez ca am discutat si cu acesti chiriasi insa mi-am racit gura degeaba.
Sunt foarte multe topicuri pe aceasta tema!!
Folositi functia Cautare(in dreapta) si veti gasi N discutii si X solutii/propuneri.
Analizati-le si luati decizia pe care o veti considera corecta!:thumbup:
1-Sesizati oficial presedintele de asociatie care poate desfasura demersuri la nivelul proprietarului spatiului
2-Puteti incerca personal sensibilizarea proprietarului ,care are obligatia sa atentioneze persoanele in cauza sa detina comportament decent si prin atitudini sa nu se situeze in prevederile contraventionale
3-Sesizati oficial politistul de proximitate responsabil.
Pe considerentul ca suntem oameni,de regula acest gen de incidente ,trebuiesc rezolvate amiabil
Succes
Gălăgia
Anca_id
Va rog să-mi Spune-ți ce sa fac ,nu mai suport.Am deasupra chiriași cu copii și bat mingea ,bocane ,sar pe tavane ,pur și simplu nu mai rezistam .Va rog ... (vezi toată discuția)