avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajator pervers
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajator pervers

In urma unui e-mai primit in vedera angajarii ca agent de turism la Divert’s Holiday, am fost invitata pentru sustinerea interviului pe 19.01.2010, moment in care doamna Panait Ioana, patroana agentiei, m-a placut si mi-a promis ca imi va face angajare si am ramas pentru acomodare 3 zile, timp in care doamna Panait Ioana nu a dat nici un semn ca ar vrea sa imi faca angajare legala. Eu am adus vorba, dar dansa, schimba subiectu si pleca zicand ca are treaba. Iar in data de 22.01.2010 doamna Panait Ioana mi-a zis san u mai vin la munca pana ma va contacta ea.
Nu am putut anunta la Agentia judeteana pentru ocuparea fortelor de munca Constanta pentru a inceta primirea somajului, vazand ca nu am nici o situatie clara privind angajarea mea. Totodata mentionez ca un caz similar a fost si cu o domnisoara din Medgidia pe nume Simion, care a lucrat la doamna Panait Ioana nu si a platit-o.
Pe data de 27.01.2010, doamna Panait Ioana m-a contactat si mi-a zis sa vin a doua zi la munca, am fost si am discutat cu dansa sa imi faca contract de munca, darn u mi-a dat nici un raspuns clar, iar pe data de 29.01.2010 mi-a zis sa stau iar acasa.
Facandu-mi griji ca nu am contract de munca si vrea doar sa ma foloseasca pentru agentia de turism fara sa ma plateasca, am incercat sa discut cu dansa pe 1.02.2010, raspunsul dansei fiind ca nu o intereseaza persoana mea si nici serviciile pe care i le-am prestat.
Ca urmare, m-am dus pe data de 02.02.2010 la agentia de exchange din Tomis III pe care o detine domana Panait Ioana, dorind sa stabilesc o relatie amiabila, daca o sa imi faca contract de munca pentru a imi cunoaste situatia mea reala, iar dansa m-a trimis la plimbare, spunandu-mi ca nu imi face contract de munca si pot sa ma duc oriunde sa o reclam pentru ca nu recunoaste nimic.#-o
Oare ce se poate face in aceasta Romanie? Ce mai ramane de facut?
Mentionez ca am 25 de ani si am terminat Facultatea de management turistic si commercial Constanta – Universitatea Crestina “Dimitrie Cantemir” (licentiat in economia turismului, comertului si serviciilor) ca sef de promotie, am facut si master in Administrarea afacerilor in turism si servicii. Eu nu am pile, relatii ca sa imi pot face o cariera de success, ceva stabil?
Daca nu esti copilul sau nepotul cuiva anume, nu poti realiza nimic in viata? Unde sunt valorile morale pe care le dorim cu totii, dar mai nimeni nu face nimic?

Cel mai recent răspuns: Tony Theodorescu , Consilier juridic 18:44, 2 Februarie 2010
Oare ce se poate face in aceasta Romanie?

Revolutie a sistemului a fost, am schimbat niste dictatori cu niste ahtiati dupa functii si imbogatire.
Cred ca o minune numita revolutie a constiintei si moralitatii ar putea ajuta dar, in aceasta democratie unica in Europa si dupa 20 de ani de sperante si asteptare a adevaratelor schimbari, cu "valorile si modelele" de dupa '89 care ne sunt prezentate cu generozitate in mass media drept politicieni, oameni de afaceri sau VIP-uri (de mucava) va fi mult de furca. Am vrut sa devenim europeni si am ajuns sud americani via Turcia.
Ai dreptate, trebuie facut ceva dar nimeni nu face nimic, nici eu, nici tu, nici voi...
Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2010
ContSters42179, utilizator
Parerea mea este sa faci o sesizare la itm, mai ales ca nu esti singurul caz. Pe viitor, daca in urma interviului nu-ti intocmeste contract de munca, nu te mai duce si a doua zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision agenție munca ciccia ciccia Bună ziua, sunt o tânără de 30 de ani care ca mulți tineri sunt în căutarea unui loc de munca. Dupa îndelungi căutări pe internet am găsit un anunț ... (vezi toată discuția)
A plecat cineva cu b&b international job services / constanta bikaeraser bikaeraser ieri am fost si eu sunat de aceasta firma, pt programarea unui interviu online ( nr sunt din Ploiesti nu ma pot deplasa pana la Ct pt un interviu ) azi urmeaza ... (vezi toată discuția)
Recomandari negative anchy anchy Buna ziua! Am avut un contract pe perioada determinata de 7 luni intr-o unitate bancara. Am plecat la finalizarea contractului, deoarece directorul de ... (vezi toată discuția)