avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recomandari negative
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recomandari negative

Buna ziua!
Am avut un contract pe perioada determinata de 7 luni intr-o unitate bancara. Am plecat la finalizarea contractului, deoarece directorul de sucursala a decis sa incheiem colaborarea. Am experienta in banca de aproape 4 ani. In toti acesti ani am fost un angajat eficient si productiv. Am stat in mare masura zi de zi peste program, fara a-mi fi platite ore suplimentare, alte beneficii si fara a primi nici cea mai mica recunostinta, iar acum cand imi caut un loc de munca ma lovesc de refuzul ultimului director cu care am lucrat de a oferi referinte pozitive. Am deja informatii din 3 surse diferite, angajatori unde am depus cate un CV pentru a participa la interviu, ca doamna director de la ultimul loc de munca le ofera recomandari negative privind persoana mea si activitatea mea bancara. Din cate am observat am pierdut cel putin 2 angajari datorita faptului ca doamna face declaratii false si eronate, punandu-ma intr-o lumina proasta. Momentan locuiesc intr-o zona restransa unde toata lumea cunoaste pe toata lumea, iar vorbele ajung repede la urechile celor in cauza. Momentan aplic pentru diferite posturi in unitati bancare dintr-un alt oras, deoarece doresc sa ma relochez, dar imi fac griji sa nu ma lovesc de aceeasi problema. Ce pot face in aceasta situatie? La un moment dat o persoana apropiata si de incredere imi spusese ca doamna director s-a laudat ca a avut ea grija sa imi distruga toata cariera bancara in zona respectiva. Va spun sincer ca la inceput am refuzat sa cred ceea ce auzeam, dar problema s-a complicat cand au inceput sa vina informatii din mai multe surse care nu au legaturi intre ele. Ce pot face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: anchy , utilizator 23:09, 28 Februarie 2014
sa-i cereti probe doamnei respective si daca nu le are sa o actionati in justitie cerand si daune in acest sens.
Lucrurile sunt putin mai delicate. Prima alarma a venit dupa ce mi-am depus CV-ul la o banca concurenta si eram in asteptarea interviului. Mi-am depus CV-ul la aceasta banca pentru ca aveam contractul pentru perioada de 7 luni, iar doamna director dadea semne ca nu ar dori sa ma pastreze in colectiv, dar si datorita faptului ca daca mi-i s-ar fi prelungit contractul, dar as fi fost acceptata in cealalta institutie, as fi renuntat cu usurinta la postul detinut in acel moment, chiar daca as fi castigat o remuneratie putin mai redusa. Doamna director de la cealalta institutie a fost foarte incantata de mine, singura problema care era la momentul respectiv era reprezentata de faptul ca CV-urile au fost selectate si interviul a fost sustinut de doamna director regional care a selectat 4 CV-uri pentru interviu, iar 2 CV-uri le-a luat din mapa si le-a pus de-o parte in urma unei discutii telefonice cu doamna director de la unitatea in care inca imi desfasuram activitatea. Era vorba despre CV-ul meu si al unei alte foste colege care a lucrat ca director de unitate la un alt sediu al institutiei, sediu care se inchisese in urma cu aproape un an. Dupa inchiderea sediului, unitatea ramasa functionala a preluat tot portofoliu de clienti si evident volumul de munca de la cealalta unitate si la scurt timp a mai avut nevoie de un angajat. Desi fostele angajate si-au depus CV pentru angajare pe postul respectiv, stimata doamna director nu a solicitat colaborarea cu nici una dintre acestea si a ales sa angajeze un candidat nou, tanar, neformat, care putea fi modelat dupa bunul ei plac. Aceasta respectabila doamna director abuzeaza de functia pe care o are. In disperare de cauza face orice pentru a-si pastra deschisa unitatea, inclusiv depune bani de la sine putere pentru a activa conturile clientilor. La ultima vizita in acea banca am cerut lichidarea conturilor personale pe care le detineam acolo, am argumentat motivul pentru care doresc inchiderea lor, dar fosta mea colega de la ghiseu mi-a comunicat ca s-a schimbat procedura si ca trebuie sa discut cu doamna director, mi-a dat niste ore intre care pot sa vin sa port conversatia cu dansa si mi-a oprit cererile de lichidare cont, card si predare dispozitiv token, urmand sa revin luni. Cu toate astea am sunat la call-center unde mi-i s-a confirmat ca nu s-a schimbat procedura, urmand sa sune ei in unitate sa solutioneze problema. In scurt timp doamna director m-a sunat si a dat-o la intoarse-le-a, cum nu crede ea ca fosta mea colega mi-ar fi zis ca s-a schimbat procedura si asa mai departe, aratandu-se foarte interesata despre situatia mea actuala privind locul de munca.
Desi se apropia finalizarea contractului de 7 luni, doamna nu m-a anuntat ca incetam colaborarea, dar s-a facea vizite foarte dese la banca, desi era in concediu de crestere copil, si organiza interviuri. Dupa cateva interviuri am intrebat-o daca trebuie sa stiu ceva, mi-a raspuns simplu ca nu, iar cand am intrebat-o daca imi cauta inlocuitor, raspunsul a fost: "nu neaparat, ce nu am voie sa organizez interviuri, in banca se prospecteaza continuu, poate vreau sa mai aduc un angajat". Am primit in schimb o invitatie foarte frumoasa la casatoria ei religioasa si la botezul baietelului ei, cu doar cateva zile inainte sa-mi expire contractul de munca cerundu-si niste scuze care nu isi aveau rostul si pe care nu le intelegeam, asa ca am intrebat daca vom continua colaborarea si atunci mi-a raspuns ca din pacate nu. La despartire doamna director mi-a spus ca a realizat faptul ca mi-e nu-mi place sa lucrez in banca si ca imi face un bine ca nu mai continuam impreuna, ca sunt o persoana deosebita, inteligenta, descurcareata si productiva, dar mie nu-mi place banca, a tras concluzia ca eu la un moment dat o sa-mi doresc sa plec, pentru ca as renunta cu usurinta la acel loc de munca si ea are nevoie de o persoana care sa isi doreasca sa ramana alaturi de ei foarte mult timp si prefera sa angajeze o persoana fara pic de experienta, care nu a mai lucrat, care chiar daca o sa-i tina in loc o perioada pana invata, prefera sa stie ca poate sa o modeleze. Aceasta a fost motivatia doamnei director exact in momentul despartirii, deoarece pana in momentul respectiv nu schimbase nici un cuvant cu mine, in afara de raspunsurile seci la intrebarile pe care i le-am adresat eu cu cateva zile inainte.
A doua alarma a venit atunci cand am mi-am indreptat atentia catre o alta institutie bancara in vederea angajarii. Nu am fost acceptata, iar la scurt timp tatal meu a venit acasa, spunand ca s-a intalnit cu doamna directoare de la aceasta institutie, care i-a spus ca unui prieten ca nu a ales sa ma angajeze in urma discutiei pe care a purtat-o cu fosta mea superioara, aceasta furnizandu-i referinte negative legate de activitatea mea in banca si referitoare la persoana mea.
Una peste alta, din alte surse am inteles ca doamna trambiteaza in sus si in jos ca a avut ea grija sa imi incheie definititv activitatea in sistemul bancar.
Eu practic nu am nici o dovada si nici un martor care sa declare tot ceea ce am declarat eu, nu exista nici macar un coleg care sa fie dispus sa-mi sustina spusele. Toti se tem sa nu-si piarda locul de munca, in conditiile in care in Romania se gasesc atat de greu locuri de munca. Cand am parasit acea unitate am avut grija sa pastrez putinele mailuri pe care le-am primit de la dansa si am avut intentia sa contactez un avocat pentru a afla daca pot sa fac ceva in privinta doamnei. In privinta faptului ca am ramas fara loc de munca nu am nimic de obiectat, deoarece a expirat perioada de angajare si fiind un contract pe perioada determinata nu as fi putut sa-l contest in instanta, dar faptul ca am fost hartuita, abuzata la locul de munca, nedreptatita, impinsa sa fac anumite lucruri deloc legale m-a facut sa ma gandesc sa apelez la un avocat. Am renuntat la idee, nu am vrut sa ii fac rau acestei distinse doamne, dar aceasta distinsa doamna nu-mi da voie sa traiesc. Nu i-am gresit cu absolut nimic acestei persoane, mi-am facut datoria cu daruire si pricepere si i-am aratat respect, chiar daca nu il merita. Acum cred ca este prea tarziu ca sa mai actionez in vreun mod.
Stiu ca ar exista si posibilitatea sa ster acel loc de munca de pe CV, dar sunt totusi 7 luni din viata mea, 7 luni importante in care eu mi-am dat interesul si silinta sa fac toate lucrurile sa mearga bine, sa fac ca experianta mea din acea institutie sa conteze.
Daca aveti rabdarea necesara sa cititi tot acest mesaj si aveti vreun sfat sau vreo sugestie, eu astept cu mare recunostinta.
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 28 Februarie 2014
anchy, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Institutie publica-salarii preferentiale Tezeus Tezeus Sunt salariat la o institutie publica (suntem un cor de aprox 30 persoane.)si acum mai bine de 2 ani am facut o cerere pentru completarea cartii de munca...nu ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog - angajare joint_teller joint_teller Buna ziua, Am si eu o problema legata de angajare la o banca.deci:eu am lucrat 2 ani la o banca de la care am fost dat afara cu litera\"i\" (art 64.lit ... (vezi toată discuția)
In legatura cu incadrarea stimularea incadrarii absolventilor pe posturi vacante annda annda as dori si eu un ajutor. am aflat de curand ca in firma in care lucrez am fost incadrata cu ajutorul unei legii privind stimularea incadrarii in munca a ... (vezi toată discuția)