avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna, in urma unui consult la medic mi s a dat un ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna, in urma unui consult la medic mi s a dat un diagnostic ...

Buna, in urma unui consult la medic mi s a dat un diagnostic gresit de avort spontan, nu mi s-au oferit medicamente si dupa 7 zile am ajung in alt spital operata de urgenta pentru sarcina extrauterina si am ramas fara trompa in urma operatiei, se poate sa dau in judecata primul doctor din cauza caruia am ajuns in situatia aceasta?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:04, 25 Februarie 2024
Puteti sesiza in scris, cu nr. de inregistrare/ data, Colegiul medicilor din judet si/ sau sa deschideti actiune in instanta impotriva medicului, urmand a cere daune materiale si/ sau daune morale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am un copil căruia o doamnă doctor în urma unui ... adriana_dridea adriana_dridea Bună ziua! Am un copil căruia o doamnă doctor în urma unui eeg i-a stabilit diagnostic și dat rețetă de medicamente epileptice. Am luat legătura cu ... (vezi toată discuția)
Diagnostic neclar aselajusto aselajusto am fost cu fetita mea la medic , care a zis ca are displazie de sold si trebuie operata de urgenta, precizez ca nu am avut niciodata probleme legate de mers ... (vezi toată discuția)
Unde trebuie sa reclam un doctor? - caz grav de malpraxis Edyemy Edyemy Buna ziua am o problema si nu stiu cum ar trebuie sa procedez .in urma cu aproape doua luni am rămas însărcinată primul lucru care lam facut mam sus la un ... (vezi toată discuția)