avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Diagnostic neclar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Diagnostic neclar

am fost cu fetita mea la medic , care a zis ca are displazie de sold si trebuie operata de urgenta, precizez ca nu am avut niciodata probleme legate de mers cu ea, acum doresc sa mergem la cluj sa vedem ce zice si alt medic, in caz ca fata nu are nimik pot sa il dau pe medic in judecata?sau sa fac reclamatie la spital
Cel mai recent răspuns: aselajusto , utilizator 19:50, 13 Februarie 2015
Daca veti avea si alte diagnostice, care nu confirma primul diagnostic, puteti sesiza in scris, cu nr. de inregistrare/ data, colegiul medicilor din judetul dvs. Se va face o ancheta si veti primi un raspuns scris.
Puteti deschide actiune in instanta, daca nu se confirma primul diagnostic si cere daune materiale si daune morale, de la medicul respectiv.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis bluesim bluesim Anul trecut pe 03 octombrie am facut un infart,m-am dus la spital si doctorul care era la urgenta a spus ca sunt racit,nu m-a tratat de infart.M-am dus acasa ... (vezi toată discuția)
Buna seara, bunica este internata in spital pentru fizioterapie, ... MaricelPadureanu MaricelPadureanu Buna seara, Bunica este internata in spital pentru fizioterapie, iar asistentele fie nu au blocat rotile patului, fie patul nu este stabil, insa cand a ... (vezi toată discuția)
Analize gresite Elenac20 Elenac20 Buna ziua! Problema mea este legata de analize medicale gresite, dar, spre deosebire de ce am mai citit pe forum, sunt realizate de catre acelasi laborator. ... (vezi toată discuția)