avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

casa de marcat

am avut cateva zile casa de marcat la reperat,bonuri fiscale nu s-au mai emis(platitor
de tva).Intrebarea mea este cum inregistrez incasarile din vanzari cu amanuntul,ce inregistrez in registrul de casa
Cel mai recent răspuns: Aurelia Tiribentea , Consilier juridic 19:12, 2 Februarie 2010
In situatia data, in mod clar aveti o factura care atesta plata serviciilor de "reparare" si posibil si avizul care atesta perioada in care s-a efectuat aceasta reparatie.
Prin urmare, puteti sa inregistrati vinzarile efectuate in perioada in care dovediti ca aceasta a fost defecta.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bon fiscal sau chitanta? stanceni stanceni Buna seara! Am si eu o intrebare...ca si firma care vine bunuri catre pesoane fizice am achizitionat o casa de marcat. Problema care o ridica serviciul de ... (vezi toată discuția)
Registrul special al casei de marcat frezii frezii Buna ziua,ieri s-a defectat casa de marcat.Au venit si au luat-o iar seara am primit-o inapoi,astfel incat ieri toate incasarile au fost trecute in acel ... (vezi toată discuția)
Cum se inregistreaza o factura achitata cu bon fiscal dana-dana dana-dana Cum sa inregistrez in contabilitate o factura achitata cu bon fiscal daca inregistrez raportul zilnic de activitate si monetarul. Ar trebui defalcat pe ... (vezi toată discuția)