avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diurna șoferi - Bună ziua, dacă am un șofer care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diurna șoferi - Bună ziua, dacă am un șofer care efectuează transport transnațional ...

Bună ziua, dacă am un șofer care efectuează transport transnațional de mărfuri, cum se acordă diurna? ( ex. încarcă din SK și descarcă la Sibiu). Diurna se acordă pe toată durata cursei 87,5 EUR/zi indiferent de țara unde se află, sau la intrare în România se consideră transport intern și se acordă o diurna de 57,5 RON/zi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:21, 4 Martie 2024
Diurna se acordă pe toată durata cursei 87,5 EUR/zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! ca urmare a noii legi de aplicare a detasatii in ... tampau gabriela tampau gabriela Buna ziua ! Ca urmare a noii legi de aplicare a detasatii in transporturi de la 02.02.2022 , conducatorii auto care vor efectua curse de transport pe ... (vezi toată discuția)
Drepturi diurna pentru deplasare in exteriorul tari. tanasiecristian tanasiecristian Buna ziua.am avut contract de munca cu o firma de transport din Romania desfasurindu-mi activitatea pe teritoriul U.E. vreau sa intreb daca am dreptul la ... (vezi toată discuția)
prevederi legale necesare în contractul de muncă pentru Șoferi categoria b în transporturi sub 3,5 tone (național și internațional) kenny_petrovic kenny_petrovic Salutare! Aș dori să aflu care sunt cerințele legale pentru un contract individual de muncă destinat poziției de șofer cu permis categoria B, în ... (vezi toată discuția)