avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua.am facut o fapta reprobabila pentru care ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua.am facut o fapta reprobabila pentru care regret.am ...

buna ziua.am facut o fapta reprobabila pentru care regret.am fost depistat in trafic 0,56 in aer expirat.cat va fii in sange? si care sunt consecintele avand in vedere ca nu am avut niciodata o incalcare a legilor
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 10:18, 4 Martie 2024
Buna ziua

De obicei in sange este cam dublul valorii de la etilotest.

Art. 336 Cod penal

Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

(1) Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.


Ultima modificare: Luni, 4 Martie 2024
Lăzăruţiu Lucian, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am următoarea problema. soțul meu a fost oprit în ... Roxyyy28 Roxyyy28 Buna ziua. Am următoarea problema. Soțul meu a fost oprit în trafic și gasit cu o alcoolemie de 0,86 ,% alcool pur în aerul expirat. La probele de sânge ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,50 in aerul expirat Dorin2013 Dorin2013 am fost depistat de catre un echipaj de politie cu alcool 0,50 in aer,vas ruga daca poate cineva sa-mi spuna cat poate sa-mi iasa la analiza de singe,bausem 2 ... (vezi toată discuția)
Am fost depistat la volan cu o alcolemie de 1.20 in sange duoa ... Cristofer123 Cristofer123 Am fost depistat la volan cu o alcolemie de 1.20 in sange duoa recoltarea probelor , dar nu mi-au suspendat permisul ! (vezi toată discuția)