avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariat in invatamant - pot lucra la un SRL?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariat in invatamant - pot lucra la un SRL?

Buna seara,

Daca lucrez in invatamant, ca personal didactic auxiliar, ma mai pot angaja la un SRL( cu contract de munca la ITM)?Pe cate ore/zi? Cu cumul de functii????

Multumesc

Alte discuții în legătură

Incadrare personal didactic ctimss ctimss Vreau sa va cer parearea privind cumulul de functii personal didactic auxiliar din invatamant. La scoala la care lucrez o persoana didactic auxiliar are ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca serian serian buna seara .am o intrebare va rog si raspunsul doar aici il pot afla cu sinceritate.am lucrat la o firma si in 2009 din februarie mi-au schimcat in contract ... (vezi toată discuția)
Lncadrare loc de munca biamaria biamaria Buna seara! Am lucrat ca secretara in cadrul unei universitatii particulare.Acum lucrez in invatamant-intrebarea mea ar fi daca postul de secretara de acolo ... (vezi toată discuția)