avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara astazi am primit o instiintare pentru o ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara astazi am primit o instiintare pentru o istanta si ...

Buna seara astazi am primit o instiintare pentru o istanta si am cautat numarul dosarului in portal.just la sedinte scrie
complet: Fond 3 penal ,imi puteti spune ce inseamna va rog
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2024
loko123, utilizator
Probabil este vorba despre un dosar penal...Înseamnă că un.proces se judeca în prima instanta/fond de către completul nr 3 din cadrul instantei respective..
Ultima modificare: Miercuri, 6 Martie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - dosar de negasit pe portalul instantelor de judecata nico7777 nico7777 Va rog sa-mi spuneti, daca este posibil ca un dosar sa nu apara pe site-ul just.ro desi astazi a avut loc prima sedinta pentru judecarea cauzei ( asta afirma o ... (vezi toată discuția)
Factura cosmote ajutor! robertionut robertionut buna ziua, am primit acasa de la judecatoria sectorului 3 o instintare unde se aduce la cunostinta ca Cosmote ma cheama in istanta pentru o datorie de 1200 ... (vezi toată discuția)
Dosar cu obiectul "confiscare speciala" Pm_42 Pm_42 Salutare, am primit astazi o instiintare in legatura cu un dosar \"aflat pe rolul instantei Tribunalul Bucuresti, Sectia I Penala - Camera Preliminara / ... (vezi toată discuția)