avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... FACTURA COSMOTE AJUTOR!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

FACTURA COSMOTE AJUTOR!

buna ziua, am primit acasa de la judecatoria sectorului 3 o instintare unde se aduce la cunostinta ca Cosmote ma cheama in istanta pentru o datorie de 1200 lei. Impreuna cu asta am primit si o foaie de completat (pe care scrie a se completa de istanta?) plus mi s a cerut daca am dovezi in legatura cu cele ce o sa declar pe aceea foaie sa le pun la dispozitie. AM OBSERVAT cateva nereguli:

1) Remarc ca pe hartie scrie proces pe fond, dar cum poate fi un proces pe fond din moment ce eu nu am fost chemat nici in istanta? Si mi s-a trimis o foaie pe care scrie a se completa de istanta?

2) Acum cateva luni m-a cautat o firma de recuperari care cerea dublul datoriei cu daune cica, evident nu am platit.

3) Eu inainte de a renunta la ei, am platit cateva luni in avans la inceput, plus inafara de asta am si semnalat ca sunt niste numere din strainate pe care eu nu le am sunat niciodata, care deja erau facturate din prima luna... ca sa nu zic si ca am fost taxat la internet, care nu depasisem unitatile alocate din abonament.

4) Pe hartie este doar o stampila, fara a fi semnata de un judecator, doar un grefier fara nume, este normal asa ceva?

Multumesc...

Cel mai recent răspuns: advsys , utilizator 10:40, 14 Octombrie 2013
este formularul pt cerere cu valoare redusa, verificati pe portatul judecatoriei s3 dupa numele dvs. ar trebui sa apara dosarul, daca apare dosarul, at trebuie sa completati formularul si sa il depuneti la registratura, daca nu va descurcati luati legatura cu un avocat sa va completeze formularul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Octombrie 2013
advsys, utilizator
Am vazut pe portal ca exista procesul si ca deja au fost 2 termene fara ca eu sa stiu:
Asta scrie: Solutia pe scurt: pentru verificări procedură prealabilă conform Noului Cod de Procedură Civilă.

Ce inseamna? Multumesc
instanta verifica daca procedura a fost indeplinita, cauzele sunt multiple ... cererile cu val redusa se judeca in camera de consiliu, daca nu are de nevoie clarificari, instanta va da verdictul fara a va chema la dezbateri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu societate furnizoare servicii telefonie mobila TUki TUki Buna ziua, am urmatoarea problema. Am facut un contract de telefonie mobila cu Cosmote in 2006. Din motive personale nu am reusti sa platesc factura in timp, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu situatia urmatoare va rog mult sa ma ajutati ... Mathhmathi Mathhmathi Buna ziua Am si eu situatia urmatoare va rog mult sa ma ajutati .... am un contrat de inchiriere luna aceasta pe data de 11.02 platit 1200 chiria si 1200 ... (vezi toată discuția)
Problema abonament cosmote catalynp catalynp Buna ziua, Am avut un abonament la cosmote din 2009,valabil 2 ani. Am facut cerere de renuntare la abonament in august 2014 si mi s-a acceptat. Zilele ... (vezi toată discuția)