avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Am si eu situatia urmatoare va rog mult sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Am si eu situatia urmatoare va rog mult sa ma ajutati ...

Buna ziua
Am si eu situatia urmatoare va rog mult sa ma ajutati .... am un contrat de inchiriere luna aceasta pe data de 11.02 platit 1200 chiria si 1200 garantie in contract scrie pe un an dar este doar o simpla foaie la imprimanta semnata de ambele parti atat desi mi a zis ca este facut la contabilitate eu nu am chitanta nimic dupa 6 zile respectiv 16.02 am anuntat ca eu nu am locuit doar 2 zile si o sa plec din motive medicale urgente mi a zis ca opreste chiria pe toata luna plus intretinerea plus drumul ei asta insemnand 70 lei intretinere si drumul ei 100 ron din garantie
Ce pot face in acest sens va rog
Este normal sa faca asa ceva ce pot face sa recuperez banii precizez ca este un simplu tipizat completat cu date si semnatura atat.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:55, 16 Februarie 2022
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Simpla foaie de hartie este un contract valabil atat timp.cat este semnat de catre parti.Este firesc sa platiti ceva indiferent de motivul care v- a făcut sa plecati incurcand planurile proprietarului.Cat este cuantumul acestor ,, penalitati"depinde de clauzele din contract etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere daniel1985 daniel1985 Buna ziua. E prima data cand intru pe acest forum si chiar aveam nevoie de nioste raspunsuri de la niste oameni cu experienta.Problema ar fi urmatoarea: ... (vezi toată discuția)
Returnare garantie - abuz de incredere? tcatalina tcatalina Buna ziua! Pe 3 iulie 2007, am inchiriat un apartament cu contract pe 6 luni. Mi s-a cerut un avans de 2 luni si o garantie tot de 2 luni, garantia ... (vezi toată discuția)
Recuperare garanție chirie Daniel121 Daniel121 Bună ziua, In următoarele zile urmează sa părăsesc un apartament în care am stat în chirie și din discuția cu proprietarul, acesta mi-a dat de ... (vezi toată discuția)