In următoarele zile urmează sa părăsesc un apartament în care am stat în chirie și din discuția cu proprietarul, acesta mi-a dat de înțeles ca nu prea ar mai vrea sa îmi restituie garanția de la început.
Exista vreo posibilitate legala prin care sa îmi recuperez banii? Faza si mai nasoala este ca acel contract de chirie este unul fake, o foaie trasa la xerox de pe net și semnata de proprietar și eu.
Daca nu ati adus daune imobilului,daca aveti toate utilitățile achitate,daca ultima factura de la întreținere este achitată atunci puteti solicita garanția și face demersuri în cazul în care proprietarul nu ar dori să o restituie.Contractul nu este fake ci un contract copiat de pe net (metoda nefericita aleasă de tot romanul care vrea sa faca economie cu onorariul unui avocat care ar fi putut redacta contractul conform prevederilor legale)
Pe langa ultima factura la intretinere mai vin inca una sau doua pentru ca deobicei sunt din lunile din urma.Si acestea trebuie sa le platiti nu doar ultima.Ori asteptati sa vina si le platiti atunci ori faceti o estimare si le scadeti din garantie care nu mai ramane intreaga.
Tzeapa chirias
doctorATU
Am incheiat contract inregistrat la circa finaciara intre proprietar si chirias in care se specifica ca ultimul trebuie sa achite chiria si utilitatile, lucru ... (vezi toată discuția)