avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua .Doresc sa imi răspundeți ce prevede legea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua .Doresc sa imi răspundeți ce prevede legea cu privire ...

Buna ziua .Doresc sa imi răspundeți ce prevede legea cu privire la montarea camerelor de supraveghere pentru o parcare privata exterioara. Eu împreună cu inca 2 vecini dorim sa montam o camera de supraveghere pe parcarea privata ( CF) exterioara, deoarece locurile de parcare le gasim mai mereu ocupate ,iar daca am montat dispozitive de avertizare si blocare acces, ele au fost distruse sistematic ,doar mie mi-au distrus 3 dispozitive in decurs de cca 2 ani,sincer nu mai stim ce sa facem .
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 13:32, 11 Martie 2024
Intrați pe site-ul ANSPDCP, autoritatea în domeniu și va documentați. În principiu, ca persoana fizica aveți dreptul să vă supravegheați proprietatea, dar:
1. Nu aveți voie să vă surprindeți cu acele camere decât zona care e strict proprietatea dvs.
2. Nu aveți voie sa difuzați în spațiu public imagini surprinse de acel sistem de supraveghere.
3. În cazul unor distrugeri ca cele relatate de dvs. va adresați poliției ca organ de cercetare penală, punând la dispoziție copii ale înregistrărilor.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa montez camere video la balconul unui apartament care sa ... Simona radu Simona radu Pot sa montez camere video la balconul unui apartament care sa monitorizeze mașină proprie sau trebuie autorizație și acordul cuiva? (vezi toată discuția)
Buna ziua am și eu o nelămurire legată de o cameră de supraveghere ... Casper20 Casper20 Buna ziua Am și eu o nelămurire legată de o cameră de supraveghere pe care o am montată pe acoperișul blocului la et.4 și care este îndreptată spre ... (vezi toată discuția)
Montaj camere de supraveghere la bloc. MihaiGherasim MihaiGherasim Buna ziua. Am nevoie de un sfat. Locuiesc intr-un bloc cu 4 scari, 10 apartamente pe scara, in ultima scara a blocului (forma de L). Nu avem asociatie de ... (vezi toată discuția)