avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua ! Pot face ceva legal intr-un resort nou ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua ! Pot face ceva legal intr-un resort nou construit, ...

Buna ziua ! Pot face ceva legal intr-un resort nou construit, unde dezvoltatorul a avut locuri de parcare pentru vizitatori in autorizatia initiala si apoi a schimbat autorizatia (mai adaugand un etaj ) si nu mai a prevazut aceste locuri, mai ales ca mai are locuri de parcare nevandute ?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2024
cirnu72, utilizator

Alte discuții în legătură

Locuri de parcare - obligatiile constructorului unui bloc nekrous nekrous Buna ziua, Am cumparat un apartament intr-un bloc nou. Conform planului, blocul are adiacente un numar de locuri de parcare supra-terane. Ni s-a oferit ... (vezi toată discuția)
Achizitie boxa bloc nou AlexCiubotaru AlexCiubotaru Buna ziua! Sunt pe punctul de a achizitiona un apartament intr-un bloc nou, bloc in al carui subsol au fost construite boxe de catre dezvoltator. Modul propus ... (vezi toată discuția)
Locuri de parcare pt vizitatori - trecerea lor de la dezvoltator la noii proprietari Kirkland Kirkland Buna ziua. Am cumparat un apartament plus un loc de parcare intr-un bloc nou. Dezvoltatorul a prevazut cate un loc de parcare pentru fiecare apartament, plus 5 ... (vezi toată discuția)