avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... (RABLA) AM PROCURA DE LA MAMA
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

(RABLA) AM PROCURA DE LA MAMA

Buna seara,in legatura cu programul RABLA ,am procura de vanzare a unui auto din 1993 si vreau sa o duc la programul RABLA sa iau voucherul de 3800 roni .
Am procura la notar public, cartea si certificatul masinii. Va rog sa-mi raspundeti, ca , vreau sa vand vocherul,ca pe masina nu iau nici 900 roni.
Va multumesc anticipat,o seara buna!
Cel mai recent răspuns: Adrian Nemteanu , utilizator 00:46, 3 Februarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, am o masina din 1993 care a cam ajuns la sfarsitul vietii. Vreau sa platesc marti impozitul (ultimul semestru) dupa care nefunctionand as vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina fier vechi ionut8888 ionut8888 cat iau pe o masina la ier vechi si daca pot sa o vand daca nu este pe numele meu dar am toate actele la ea (vezi toată discuția)
Voucher-dacia mariusika23 mariusika23 Salutare Am cateva nelamuriri in legatura cu acest voucher: 1.Ca sa intru in posesia lui masina trebuie sa fie cu actele in regula(I.T.P si R.C.A+impozitul ... (vezi toată discuția)