avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... voucher-dacia
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

voucher-dacia

Salutare
Am cateva nelamuriri in legatura cu acest voucher:
1.Ca sa intru in posesia lui masina trebuie sa fie cu actele in regula(I.T.P si R.C.A+impozitul platit la zi si radiata)?
2.Cat timp este valabil acest voucher 1luna ,2, 3, 4?
Cam atat, daca mai sunt si alte reguli de urmat sa mi spune-ti:D
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 20:56, 27 Martie 2010
Voucherul se ofera de catre unitatile reparatoare drept bonus pt.ca v-ati reparat masina la ei.De regula el poate fi utilizat pt. reparatii ulterioare in aceeasi unitate, pe parcursul unui an.Dar fiecare unitate service are regulamentul ei.
Adrian.Tudor a scris:

Voucherul se ofera de catre unitatile reparatoare drept bonus pt.ca v-ati reparat masina la ei.De regula el poate fi utilizat pt. reparatii ulterioare in aceeasi unitate, pe parcursul unui an.Dar fiecare unitate service are regulamentul ei.


#-oNu cred ca am fost destul de explicit.... vreau sa dau o rabla la remat in schimbul voucherului de 3800lei.........B-)
Am si eu o intrebare, Voucher-ul in valoare de 3800 lei pe care il primesti cand casezi o masina la REMAT, poate fii folosit in cumpararea unei masini noi si de catre persoane juridice (firma) sau doar pe persoana fizica? Ca as vrea si eu sa iau pe firma o masina dar sa ma folosesc si de acest voucher, mersi fain.
Din cate cunosc acum se pot folosi aceste instrumente si pt persoanele juridice. Dar cel mai bine este sa intrebati direct la o reprezentanta de unde vreti sa cumparati masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut informatii ptr rabla neagu ctin neagu ctin Am o masina Dacia cumparata de 3 ani. Am cumparat-o radiata, de la o firma, cu factura, cu carte de identitate, dar in loc de certificat de inmatriculare avea ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unui vaucher rabla complet GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua va rog mult ,o expunere scurta si clara la urmatoarea intrebare: care este ordinea etapelor ce trebuie urmate pentru a obtine un vaucher rabla ... (vezi toată discuția)
Schimb dacia cu vaucher rabla neluv neluv Am o Dacia din 96 si nu am reusit sa o predau prin programul rabla la remat, din cauza aglomeratiei. Programul s-a incheiat acum. Am propuneri sa o schimb cu ... (vezi toată discuția)