avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimb dacia cu vaucher rabla
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimb dacia cu vaucher rabla

Am o Dacia din 96 si nu am reusit sa o predau prin programul rabla la remat, din cauza aglomeratiei. Programul s-a incheiat acum. Am propuneri sa o schimb cu unu vaucher de 3800 ron dar persoanele nu vor sa facem actele de radiere pentru masina mea acum. Mai am itp valabil pana in 13 iulie si celelalte taxe valabile tot anul.
Este bine sa fac targul astfel?
Daca fac targul ce acte sa fac ca sa nu am probleme?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 16:22, 9 Martie 2010
Obligatoriu intocmiti acte de vanzare -cumparare , pt ca numai astfel veti fi scutit de eventuale neplaceri ulterioare ( cum de altfel des se intampla ) .:D
Programul nu s-a terminat.
E o mica problema din cauza lipsei voucher-elor, dar se va remedia, daca aveti rabdare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea unui vaucher rabla complet GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua va rog mult ,o expunere scurta si clara la urmatoarea intrebare: care este ordinea etapelor ce trebuie urmate pentru a obtine un vaucher rabla ... (vezi toată discuția)
Caut informatii ptr rabla neagu ctin neagu ctin Am o masina Dacia cumparata de 3 ani. Am cumparat-o radiata, de la o firma, cu factura, cu carte de identitate, dar in loc de certificat de inmatriculare avea ... (vezi toată discuția)
Cum radiez o masina? aprilie1 aprilie1 Am o Dacie Break,de 2 ani sta pe butuci si vreau s-o radiez,fara a-mi cumpara alt autoturism.Am urmatoarele intrebari: 1-Remat-ul o poate lua din fata ... (vezi toată discuția)