buna ziua,
imi spune ti va rog daca am o firma care nu a mai avut angajati si trebuie sa depun revisal pt primul angajat, pe langa revisal trebuie sa mai duc: copie cui , act constitutiv ?
mai trebuie sa duc ceva?
se face un dosar de personal care cuprinde printre altele :contactul individual de munca in forma scrisa completat si semnat in cele trei exemplare (albastru,rosu si verde),cererea de angajare ,decizia de angajare, fisa medicala la angajare ,copii acte de identitate a persoanei angajate si a pers aflate in intretinere,copii acte studii sau calificari ,atestate, etc cf cu originalul ,semnatura si stampila unitatii(banuiesc ca le-ati facut deja)Cu contractul de munca ,decizia de angajare si revisal (discheta)se merge la ITM.La Admin financiara se depune declaratia 010, completand partea de contributii(bifa)incepand cu data angajarii. La CAS mau cerut o adresa in word precum ca incepand cu data de....SC are angajati.Daca altcineva are cunostinte mai temeinice in domeniu imi cer scuze si rog sa posteze raspunsul corect.Eu sunt doar contabil.
Imi cer scuze.Si copie CUI. Dar am o intrebare pt. dna Ramona: se depun la ITM cu cel putin ozi lucratoare inainte de inceperea lucrului sau s-a revenit la cele 20 zile?
Itm
anairam_unid
am o firma nou infiintata si acum isi angajeaza 2 persoane ,as dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru inregistrare firma noua itm bucuresti (vezi toată discuția)