avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal firma noua
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal firma noua

buna ziua,
imi spune ti va rog daca am o firma care nu a mai avut angajati si trebuie sa depun revisal pt primul angajat, pe langa revisal trebuie sa mai duc: copie cui , act constitutiv ?
mai trebuie sa duc ceva?
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 20:22, 3 Februarie 2010
Buna ziua,
ca si acte suplimentare, vor cere copie dupa CUI, nu si act constitutiv.
se face un dosar de personal care cuprinde printre altele :contactul individual de munca in forma scrisa completat si semnat in cele trei exemplare (albastru,rosu si verde),cererea de angajare ,decizia de angajare, fisa medicala la angajare ,copii acte de identitate a persoanei angajate si a pers aflate in intretinere,copii acte studii sau calificari ,atestate, etc cf cu originalul ,semnatura si stampila unitatii(banuiesc ca le-ati facut deja)Cu contractul de munca ,decizia de angajare si revisal (discheta)se merge la ITM.La Admin financiara se depune declaratia 010, completand partea de contributii(bifa)incepand cu data angajarii. La CAS mau cerut o adresa in word precum ca incepand cu data de....SC are angajati.Daca altcineva are cunostinte mai temeinice in domeniu imi cer scuze si rog sa posteze raspunsul corect.Eu sunt doar contabil.
Imi cer scuze.Si copie CUI. Dar am o intrebare pt. dna Ramona: se depun la ITM cu cel putin ozi lucratoare inainte de inceperea lucrului sau s-a revenit la cele 20 zile?
cu o zi inaintea inceperi activitatii primului salariat se inregistreaza in revisal...tot in 20 zile se inregistreaza c.i.m.-ul la i.t.m. .
Stati sa pricep.Daca e primul angajat e 1 zi.Daca sunt deja angajati si se mai fac angajari ulterior sunt 20 zile?

Alte discuții în legătură

Itm anairam_unid anairam_unid am o firma nou infiintata si acum isi angajeaza 2 persoane ,as dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru inregistrare firma noua itm bucuresti (vezi toată discuția)
Angajare salariat la pfa OanaAura OanaAura Buna ziua vreu sa angajez o persoana pe PFA-ul meu. Ce pasi trebuie sa urmez? Am inteles ca trebuie sa merg la ITM si ca imi trebuie neaparat semnatura ... (vezi toată discuția)
Inregistrare societate la itm bucuresti carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Unde se inregistreaza acum o societate la ITM - la primul CIM - evident, la mezanin, de unde se obtine parola pt. Revisal sau in alta parte ? N ... (vezi toată discuția)