avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Construire/renovare pe teren cu fs 10,5 ml
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Construire/renovare pe teren cu fs 10,5 ml

Buna ziua! Ne gândim sa cumparam un teren de 1000 mp, care are front stradal de doar 10,5 ml. Pe acest teren exista o casa veche ce ar trebui teoretic demolata
Întrebarea principala este daca s-ar putea construi o casa pe acest teren? Sau doar renovare si extintere, eventual? Frontul stradal de minim 12 ml se refera și la parcelele de teren deja costituite? Casa existenta este construita pe limita laterala a proprietatii (cu calcan, asa se numește?), dacă vom ajunge sa construim sau renovam ce distanta lateralaminima trebuie sa pastram?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Construire pe teren ingust - front stadal 11ml wai wai Buna ziua, Rog a fi consiliat, daca este posibil, in urmatoarea speta: - sunt in faza cumpararii unui teren cu urmatoarele caracteristici: 300 mp, front ... (vezi toată discuția)
Front stradal radugr radugr Buna ziua, detin un teren de aprox. 2000 mp din care as putea vinde o parte. Dimensiunile lui sunt de 20 ml deschiderea la strada (frontul stradal) si peste ... (vezi toată discuția)
Derogare de la prevederile certifiatului de urbanism coyotu27 coyotu27 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspunsuri la urmatoarea problema pe care o am. Detin un teren in Bucuresti, in cartierul 23 augist , de 250mp ... (vezi toată discuția)