avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transformare post grefier
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transformare post grefier

Buna ziua,
Ocup de curand un post de grefier - studii medii la judecatorie, pe perioada determinata, si mi-a fost respinsa verbal cerere de recunoastere a studiilor superioare de specialitate, pe motiv ca recunoasterea ar insemna de fapt o transformare a postului in grefier studii sup, transformare care nu este posibil[ in cazul pozitiilor pe durata determinata.
As dori sa aflu parerea unei persoane avizate in dreptul muncii vizavi de aceasta imposibilitate.
Ar fi posibila recunoasterea studiilor, implicit transformarea temporara a postului pe durata determinata, iar la reintoarcerea titularului care nu are studii superioare, o noua transformare in post grefier studii medii?
Va multumesc pentru timpuL acordat si pentru amabilitate. O zi cat mai buna tuturor!
Cel mai recent răspuns: alexanders , utilizator 16:41, 3 Februarie 2010
poate fii o mica problema dac ati terminat facultatea pe sistemul bolognia ati obtinut numai licenta... specializarea se obtine dupa studiile de master.
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrarea pe studii superioare conform noului cod al muncii elapopy elapopy Buna ziua, Am si eu o nelamurire legata de incadrarea pe studii superioare dupa noul cod al muncii Am terminat facultatea anul acesta cu licenta sunt ... (vezi toată discuția)
Legea educatiei art. 153 alin 2, sistemul bologna si studiile superioare de lunga durata pe post images images In cf cu art.153(2) din Legea educației 1/2011: Diploma de absolvire sau de licență a absolvenților învățământului superior de lungă durată din ... (vezi toată discuția)
Dosar candidatura concurs functionar public primarie AlinMandrica AlinMandrica Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu niste sfaturi, raspunsuri referitoare la urmatoarea problema de care ma \"lovesc\": de curand am aplicat pentru un ... (vezi toată discuția)