avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca pot depune o ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca pot depune o ordonata presedintiala ...

Buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca pot depune o ordonata presidentiala impotriva asociatiei de proprietari pentru a obtine de la instanta de judecata obligarea asociatiei de a opri apa pe tronsonul pe care stau intrucat vecina care locuieste deasupra mea are sifonul spart si nu vrea sa faca reparatiile necesare. Mentionez ca tavanul din baia mea este ud pe jumatate din suprafata si se vad picaturi de apa care ies la suprafata. In momentul de fata eu am demarat procedurile impotriva ei, am inceput cu anuntarea (pentru a doua oara) a asiguratorului, apoi am pus-o in intarziere, am notificat-o prin executorul judecatoresc si am facut si constatarea prin executorul judecatoresc. Mai am de facut expertiza tehnica. Multumesc pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Conflict vecin inundatie Cornel_imi_zice Cornel_imi_zice Va scriu pentru a va cere sfatul cum trebuie sa procedez cu vecinul de deasupra mea. Acesta m-a inundat anul trecut (aprilie 2008) in baie, deasupra chiuvetei ... (vezi toată discuția)
Teava scurgere vana... cine plateste? cme2097 cme2097 Buna ziua, vecina de sub mine se plange ca i se imbiba tavanul cu apa, de la scurgerea mea de la vana. Am fost la ea, am constatat problema. Am chemat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! stau la un bloc cu 4 etaje construit prin 77, din ... cmioan cmioan Buna ziua! Stau la un bloc cu 4 etaje construit prin 77, din Bucuresti. De o saptamana am o disputa cu vecinul de sub mine, eu stand la etajul 1. Initial ... (vezi toată discuția)