avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dreptul la indemnizatie de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dreptul la indemnizatie de crestere a copilului

Bună ziua, dacă în prezent primesc indemnizația de creșterea copilului în Austria ( copilul are 4 luni) și urmează sa ma mut în România, primesc indemnizatie de creșterea a copilului pe teritoriul României?

Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:12, 25 Martie 2024
Cel mai bine ati intreba acolo, in Austria.

Din cate stiu... la noi exista o prevedere legala in care este specificat ca trebuie sa locuiesti cu cel/a mic/a in tara pentru a putea primi indemnizatia.
Poate exista ceva asemanator si acolo...
Nu primiti in tara indemnizatie pentru CCC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil pentru mama studenta Nicolae87 Nicolae87 Buna ziua, am si eu o intrebare: Daca sotia mea este insarcinata in luna a 8-a, si a finisat studiile in luna iulie in strainatate, si urmeaza sa faca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, as avea următoarea situație :urmează sa intru ... COVASA COVASA Bună ziua, as avea următoarea situație :urmează sa intru în concediu de creșterea copilului. Dacă ma mut în alt stat membru UE cu adresa, contract de ... (vezi toată discuția)
Suspendare indemnizatie crestere copil ContSters282997 ContSters282997 Buna seara, incepand cu data de 01.05.2012 sunt mamica si primesc indemnizatie de ingrijire al copilului si alocatia de stat pentru copil. In perioada ... (vezi toată discuția)