avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune certificat actionar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune certificat actionar

Buna ziua,
Am facut o succesiune. Am prezentat si certificatul de actionar al decedatului, dar notarul a cerut extras de la depizitarul central. Actiunile sunt la uzina Dacia care detine registrul de actionari separat.
Intrebare: este eroare de la notar? Pentru completare certificat mostenitor in acest caz trebuie sa platesc alte taxe? Legal cine trebuie sa stie unde cere extras privind certificatul de actionar? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Neculae Cote , utilizator 13:16, 28 Martie 2024
Buna ziua. Va rog din suflet sa mă ajutați cu o nformatie. Tatăl meu decedat în 2019 a deținut acțiuni la Fondul Proprietatea. Succesiunea s-au făcut în martie 2024 pentru doi moștenitori legali care au primit certificat de moștenitor. Întrebare: miște istorii au dreptul la dividende pe ultimii 3 ani, adică pentru anii 2023, 2022,2021? Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. va rog din suflet sa mă ajutați cu o nformatie. ... Neculae Cote Neculae Cote Buna ziua. Va rog din suflet sa mă ajutați cu o nformatie. Tatăl meu decedat în 2019 a deținut acțiuni la Fondul Proprietatea. Succesiunea s-au făcut ... (vezi toată discuția)
Actiuni firma mare Madalin196 Madalin196 Buna ziua,am si eu o intrebare... primit o instiintare ca mama mea care a decedat avea niste actiuni cum se dadeau pe timpul revolutiei la o firma. Doar ca nu ... (vezi toată discuția)