avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Va rog din suflet sa mă ajutați cu o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Va rog din suflet sa mă ajutați cu o nformatie. ...

Buna ziua. Va rog din suflet sa mă ajutați cu o nformatie. Tatăl meu decedat în 2019 a deținut acțiuni la Fondul Proprietatea. Succesiunea s-au făcut în martie 2024 pentru doi moștenitori legali care au primit certificat de moștenitor. Întrebare: miște istorii au dreptul la dividende pe ultimii 3 ani, adică pentru anii 2023, 2022,2021? Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 18:43, 28 Martie 2024
Dacă au moștenit și acțiunile la Fondul Proprietatea, răspunsul este da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune certificat actionar anafanaf anafanaf Buna ziua, Am facut o succesiune. Am prezentat si certificatul de actionar al decedatului, dar notarul a cerut extras de la depizitarul central. Actiunile ... (vezi toată discuția)
Recensamantul agricol si al populatiei di ianuarie 1948 ninovc ninovc Buna ziua, In urma cu 6-8 luni am aflat ca bunicul, din partea tatalui (tatal meu fiind decedat de 7ani), a detinu pamant. Am facut o adresa catre ... (vezi toată discuția)
Ce am de făcut?uzucapiune sau totul e legal? F.B. F.B. Buna ziua!Va rog să mă ajutați cu un răspuns în următoarea speță; O familie(soțul născut în 1925,sotia nascuta in 1927) au avut doi băieți.Unul ... (vezi toată discuția)