avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii somaj
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

somaj

daca sunt in somaj pot sa ma angajez cu norma de 2 ore4 si un salariu brut 180ron
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 17:32, 3 Februarie 2010
ªomerii prevăzuţi la art. 17 din lege, care realizează venituri din activităţi autorizate potrivit legii, vor beneficia de indemnizaţie de şomaj în condiţiile art. 34 alin. (1), respectiv alin. (3) din lege, dacă dovedesc că acele venituri, determinate potrivit art. 6, nu depăşesc valoarea indicatorului social de referinţă al asigurărilor pentru şomaj şi stimulării ocupării forţei de muncă în vigoare în luna pentru care se face dovada.

Valoarea indicatorului social de referinţă este de 500 lei
Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2010
Angela D, Consultant resurse umane
deci ma pot angaja imi puteti da? mie extrasul din lege ? cat este aceea suma maxima?
Este Legea 76/2002 si normele de aplicare,mentionate mai sus.

Venituri, determinate potrivit art. 6, nu depăşesc valoarea indicatorului social de referinţă al asigurărilor pentru şomaj şi stimulării ocupării forţei de muncă în vigoare în luna pentru care se face dovada.

Valoarea indicatorului social de referinţă este de 500 lei

OK AM INTELES, DAR DACA SUNT IN LUNA A 5 DE SOMAJ MA POT ANGAJA SAU PIERD SOMAJUL?
Va rog sa nu mai dcrieti cu majuscule pt ca este f greu de citit.

Daca va angajati in principiu pierdeti indemnizatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj si drepturi salariale ana30d ana30d exista vreo forma legala in care poti sa beneficiezi si de somaj ( eu beneficiind de somaj pt inca cateva luni ) si drepturi salariale in acelasi timp? vreo ... (vezi toată discuția)
Pfa , somaj amaiana amaiana multumesc tuturor celor care au avut amabilitatea sa-mi raspunda:love1: (vezi toată discuția)