avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua , as avea drept de revizuire intr un dosar ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua , as avea drept de revizuire intr un dosar de partaj ...

Buna ziua , as avea drept de revizuire intr un dosar de partaj cu fostul sot unde am cumparat o casa in timpul căsătoriei, insa acesta fara sa stiu a creditat firma , un SRL unde este asociat unic ( firma facuta inainte de a ne casatori ) si a cumparat casa ca bun propriu .Mentionez ca atat in prima instanta cat si la apel i s a dat 100 % casa cumpărată doar sotului , care nici inainte de casatorie , nici in timpul căsătoriei nu a fost angajat in firma , insa eu am lucrat atat in firma cat si sotie , mama a celor doi copii ! Firma s a dezvoltat cu bani din nunta , botez , inclusiv eu ca director general angajata in firma am adus venituri. E posibil ca legea sa nu ia in considerare ca o mama cu doi copii va iesi in strada doar ca fostul sot a creat o firma care nu avea profit la infiintarea ei, ci doar dupa casatorie aceasta firma a avut profit ? Multumesc
Nu se pune problema dacă aveți drept la revizuire(accesul la Justiție e garantat) ci dacă aveți vreo șansă,va încadrați în motivele legale etc.Fara a merge la un av cu hotărârile pronunțate de către cele 2 instante pt a intelege motivele care au făcut ca acestea sa se pronunțein sensul menționat de dvs nu aveți cum sa va lamuriti..
Ma intereseaza si la ce costuri sa ma astept in cazul Revizuirii pe langa onorariul avocat
100 de lei pt fiecare motiv invocat,din motivele limitativ prevazute.Sansele în general sunt mici..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

N-am făcut partajul după divorț, iar de curând am aflat că fostul soț aruncă tot ce a fost cumpărat în casă în timpul căsătoriei. ce ar trebui să fac la partaj? elisa emilia elisa emilia Bună ziua Am fost căsătorită 12 ani și nu am reușit sa fac partajul. De curând am aflat ca fostul soț arunca tot ce a fost cumpărat în casa în ... (vezi toată discuția)
Impartire bani divort cristina_2013 cristina_2013 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez pt ca sotul sa nu-mi ia banii la divort. Situatia este urmatoarea: - salariul meu este cel putin dublu fata ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament bun propriu achitat, în mare parte, în timpul căsătoriei: sunt șanse să fie despăgubit celălalt soț? cristinaenache cristinaenache Buna ziua. Sunt in proces de divort cu minori. Pe 21 mai este pronuntarea. Sotul meu este un om cu un caracter deplorabil si, desi nu vroiam, doresc sa fac ... (vezi toată discuția)