avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mulțumesc domnului adriandumitriu! Toaletarea + ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mulțumesc domnului adriandumitriu! Toaletarea + ancorarea copacului ...

Mulțumesc domnului adriandumitriu! Toaletarea + ancorarea copacului se face ca urmare a unei necesități stricte, căderea acestuia (20 m înălțime) ar afecta construcțiile, gardul meu, al coproprietarului și al vecinului. Menționez că acest drum de servitute este uzual folosit de mine, coproprietar și vecin. Costurile sunt destul de ridicate.....există un paragraf din ce lege care m ar putea îndreptăți să solicit împărțirea acestor cheltuieli. Mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:03, 28 Martie 2024
cel putin NCC art 765 si urmatoarele: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taiere nuc skyboy2011 skyboy2011 Buna ziua,vecinul meu din partea de Est are unu nuc la 30 de cm de hotar care imi produce umbra pe o suprafata mare din terenul meu.Care este calea legala pt ... (vezi toată discuția)
Prin ce lege se poate solicita unei gradinite patronate de primarie sa isi refaca gardul de limitare proprietate? SILVI Timisoara SILVI Timisoara Buna seara. Inainte de a pune intrebarea voi explica situatia actuala. Sunt vecin cu o gradinita patronata de primaria orasului. Cele 2 proprietati sunt ... (vezi toată discuția)
Incalcare cod civil baciu n cristian baciu n cristian de 5 ani am un vecin cu care nu am avut conflicte dar anul trecut ia venit asa deodata sa planteze 6 arbori tuia de vreo 2,5 m inaltime la nici un metru de ... (vezi toată discuția)