avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vandalizarea spatiului verde din fata blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vandalizarea spatiului verde din fata blocului

Cum s-ar putea rezolva o problema la bloc, unde sunt proprietara: in gradina din fata apartamentului ( stam la parter) intra o batrana agresiva verbal si fizic. Locuieste la etajul 5 pe partea cealalta a blocului, neavand ferestrele pe partea noastra. Aceasta smulge toate plantele pana ramane pamant uscat., ceea ce pentru noi, cei de la parter, inseamna un dezastru din cauza prafului care se ridica in lunile secetoase de vara. Am incercat un dialog dar a ripostat violent si cu limbaj vulgar (desi e trecuta de 70 de ani). Am plantat gazon din bugetul personal si ni l-a smuls imediat ce a incoltit. Este un cosmar aceasta situatie aberanta si nu mai stim la cine sa apelam pentru privilegiul de a avea putina verdeata in conditiile in care stam in zona poluata din Bucuresti iar Primaria trimite echipe de toaletare si curatare a gradinilor tot timpul.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:14, 29 Martie 2024
Detineti titlu d epropriettea pentru terenul in discutie??
De regula terenul din jurul imobilelor de locuit in comun apartin domeniului public
Dispozitiile in vigoare interzic accesul locaterilor pe domeniu public aferent imobilelor de locuit in comun ,sadirea de flori,plante,arbori etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta minima fata de bloc la care se pot planta arbori/arbusti ionescu iulian ionescu iulian Locuiesc la bloc,la parter,cu vedere in spatele blocului. Cand am cumparat apartamentul,erau plantati langa apartament un arbore si doi arbusti,la o distanta ... (vezi toată discuția)
Spațiul verde din fata blocului Annnna8789 Annnna8789 Bună seara! Locuiesc la parter la un bloc de 4 etaje iar vecinii s au apucat de plantat flori si copaci mii in fata geamului meu..chiar aproape de geam. ... (vezi toată discuția)
Anulare aviz de specialitate pentru toaletare/defrisare Aurelian L Aurelian L Buna ziua. Dupa cum spune si titlul, doresc sa aflu in ce moduri se poate anula un aviz de specialitate in baza caruia se executa toaletari/defrisari pe ... (vezi toată discuția)