avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, am și eu o întrebare am cumpărat o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, am și eu o întrebare am cumpărat o casă cu teren ...

Bună ziua, am și eu o întrebare am cumpărat o casă cu teren se poate să îmi renovez o anexă din curtea mea care era pe post de magazie?Ce trebuie să fac să o trec după in cartea funciara trebuie alt număr de casă sau rămâne numărul actual?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:25, 29 Martie 2024
Buna ziua, numarul postal ramane acelasi. Pentru renovare, in functie de ce faceti in mod concret, e posibil sa aveti nevoie de autorizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala notariala la un act de vanzare cumparare cu uzufruct viager test_testare test_testare Buna ziua. Am cumparat un teren (y1 m.p)cu casa si anexe printr-un act de vanzare cumparare cu uzufruct de la parintii mei In planul imobilului este trecut ... (vezi toată discuția)
Renovare si aprobari Catalin10q Catalin10q Buna seara! Va deranjez cu o intrebare. In momentul de fata la casa de la curte avem o zona construita din lemn ce tine loc de magazie unde sunt depozitate ... (vezi toată discuția)
Diferente intre cadastru si cartea funciara Ariana2003 Ariana2003 Buna ziua. Probleme carte funciara. Parintii mei vor sa vinda casa de proprietate. Cum se pot rezolva anumite diferente intre cadastru si cartea funciara. Pe ... (vezi toată discuția)