avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! In urma unui credit ipotecar pe care nu am ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! In urma unui credit ipotecar pe care nu am putut sa-l ...

Buna ziua!
In urma unui credit ipotecat pe care nu am putut sa-l achit, am fost executat de banca prin intermediul unui executor. Toata procedura s-a incheiat acum aprox. 6 luni.
Acum am descoperit ca inca mai am aceasta poprire pe conturi.
Nu ar fi fost normal ca la incheierea procedurii executorul sa comunice bancilor desfiintarea popririi? Sau dupa ce a incasat toti banii, banca sa solicite executorului desfiintarea popririi?
Cum trebuie procedat?
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2024
geosoft, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:47, 29 Martie 2024
Pai s-au încasat toți banii pe care ii datorati?
Da
Executorul ce a zis? Dacă nu se actualizează creanta, va trebui sa ridice poprirea. Daca nu se untampla asta, va trebui sa faceți contestatie la executare în instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, soțul meu are poprire pe salariu pe două carduri ... Screciu   Daniela 27 Screciu Daniela 27 Bună ziua, soțul meu are poprire pe salariu pe două carduri si un credit la aceeași bancă. Firma plătește o parte din bani, iar banca unde are salariu ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de trecerea de la executarea silita bancara la executarea silita judecatoreasca znicolae9 znicolae9 In 2008 am facut un credit de nevoi personale, in euro, fara ipoteca. In 2010 am devenit somer si am incetat ptr cateva luni plata ratelor, motiv ptr care ... (vezi toată discuția)
Executare silita Carmen Fica Carmen Fica In urma cu 10 ani am fost administrator al unui IMM ce a intrat in insolventa . Creditor principal - Raiffeisen Bank , cu ipoteca asupra unui imobil a carui ... (vezi toată discuția)