avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 201 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Un local poate să-ți interzică acesul cu ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Un local poate să-ți interzică acesul cu lichide/alimente personale, indiferent de circumstanțe?

Se poate interzice aducerea la orice tip de lichid într-un centru de jocuri (Biliard, Bowling) care este în primul rând centru de jocuri și secundar bar doar ca să cumperi direct de acolo? Adică dacă cineva vrea să-și aducă apă, un ceai etc., nu mă refer neapărat la alcol. Și de asemenea nu propun ca individul să nu plătească nimic acolo, dar de exemplu dacă cineva închiriază o masă de tenis pe x număr de ore și își aduce de acasă un termos cu ceai.

Sau, cel puțin, dacă ai nevoie de lichidul respectiv din motive medicale, obiective (anume cu prescripție medicală), măcar atunci poți să-l aduci?
Ultima modificare: Vineri, 29 Martie 2024
Gheorghe P., utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:18, 30 Martie 2024
Poate fi vorba de politica firmei si cred ca este vorba despre alcool, sucuri, apa minerala, etc. in conditiile in care se ocupa un loc pentru indiferent ce perioada de timp. Scopul este consumul, plata si in final castigul patronului.
In niciun caz nu poate fi vorba de lichide ce tin de un tratament medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discernamant? Gligorie Andrei Gligorie Andrei Fiul meu de 17 ani a condus fara permis si a facut accident,(a lovit un copac), nu a provocat victime si nici el nu a fost ranit. Politia Cluj a facut ... (vezi toată discuția)
Discriminare imbracaminte vorbaretu vorbaretu Buna ziua Am dorit zilele trecute sa merg intr-un bar/club. Cand am ajuns la intrare si dau sa intru, ma opreste un bodyguard si imi spune ca nu poate sa ma ... (vezi toată discuția)
Se poate cladi un proces solid pe urmatoarele considerente...? daniel_gl_84 daniel_gl_84 buna ziua, probabil subiectul pe care-l propun e putin deplasat insa in agonia mea mi-a venit aceasta idee pe care eu o consider oarecum solida...dar nu stiu ... (vezi toată discuția)