avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA in IT cu caen 4791 fara studii superioare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA in IT cu caen 4791 fara studii superioare

Vreau sa deschid un PFA in IT fara sa am studii superioare sau curs acreditat in domeniu. Activitatea constă în vânzarea online a unor produse digitale, făcute de mine (pagini web, pluginuri, scripturi etc)
Vânzarea se va face prin intermediul unui site web in engleză, doar pt clienți din afara țării.
De ce coduri caen am nevoie? Este de ajuns 4791? Sau am nevoie și de 6201 pentru care nu am nicio acreditare oficială, înafara de niste cursuri gratuite. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: alex92alex , utilizator 10:03, 30 Martie 2024
Pentru CAEN 4791 nu va trebuie studii superioare.

Pentru CAEN 6201 , vedeti aici
[ link extern ]
stiu, doar ca ma intereseaza daca pot sa functionez doar cu 4791 atata timp cat vand template-uri (facute de mine) pt site-uri web printr-un magazin online (detinut de mine) pot doar cu 4791 sau am nevoie si de 6201?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen necesare StefanPetruCornel StefanPetruCornel Buna ziua, Doresc sa deschid un PFA prin intermediul caruia sa ofer urmatoarele servicii in mediul online: 1) Servicii online de realizare software si ... (vezi toată discuția)
Adaugare coduri caen pfa cristivstan cristivstan Buna ziua. Sunt PFA, cod CAEN 6311 - Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe si as vrea sa mai adaug ca activitati secundare ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru comert online cat si in standuri, chioscuri si piete alinmihai alinmihai Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL-D pentru vanzarea de articole pentru pescuit atat online cat si in standuri, shioscuri, piete, etc. Va rog, daca se ... (vezi toată discuția)