avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, Bunicul meu a pierdut un proces in 1992 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, Bunicul meu a pierdut un proces in 1992 prin prisma ...

Buna seara,
Bunicul meu a pierdut un proces in 1992 prin prisma faptului ca nu a facut nici un act in 1979 cand a cumparat casa si gradina . Si fostul proprietar a adus 2 martori mincinosi , pierzand atunci 40 ari din 50 slava domnului am ramas cu casa.
Stiti cumva cazuri similare in care au reusit sa anuleze hotararea judecatoreasca?
Va multumesc
Si ce s-a întâmplat cu pământul, e în posesia celui ce a câștigat ?
Cum credeți dvs ca după 32 de ani se mai.poate face ceva.,nu numai din punct de vedere al termenului trecut pt promovarea unor cai de atac dar și din punct de vedere al circuitului civil poate terenul a fost vândut de mai multe ori etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme Doina Elena Doina Elena Bunicul meu, a vandut in 1963 o casa si grajd. Avem actul de vanzare cumparare, in care scrie ca terenul aferent casei si grajdului nu face obiectul vanzarii. ... (vezi toată discuția)
Intrarea in posesie a unei suprafete extravilan raduc1 raduc1 in anul 1992 socrului meu i sa dat spre folosinta o suprafata de teren agricol in extravilanul comunei fara a fi mentionata in titlul de propietate.. pana in ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie raduc1 raduc1 in anul 1992 socrului meu i sa dat spre folosinta o suprafata de teren agricol in extravilanul comunei fara a fi mentionata in titlul de propietate.. pana in ... (vezi toată discuția)