avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... In ce conditii pot anula un divort la notariat fara ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

In ce conditii pot anula un divort la notariat fara partaj facut, ...

In ce conditii pot anula un divort la notariat fara partaj facut, din 2013? A fost o decizie luata la presiune in cadrul unui episod de confuzie.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:40, 31 Martie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În nici o condiție..Poate celalalt partener și- a refăcut viata.,au trecut 11 ani.Chiar dacă prin absurd ar fi posibil(deși bineînțeles ca nu este)nimeni nu poate rămâne căsătorit cu forța ,ar apela la instanta și tot ar rezolva.Mergeti înainte se pare ca ați rămas blocat în trecut..
Nu si a refacut viata. A vrut divort pentru a scapa de mine fara sa plateasca pensie. Eu m am imbolnavit din cauza lui in casnicie. Nu e corect ce a facut. Ne gospodarim impreuna. Merit un proces cinstit nu ramasite de ale lui.
Va explicat mai sus Domnul avocat ca in nici o conditie nu puteti anula divortul, mai ales dupa atatia ani. Acum ati precizat in comentariu ca n-a platit pensie. Dar cine l-a obligat la plata pensiei, si pentru cine?
Ultima modificare: Duminică, 31 Martie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, se da urmatoarea situatie: mama, pleaca in chirie ... andrey_f_c andrey_f_c Buna ziua, Se da urmatoarea situatie: Mama, pleaca in chirie in locatie necunoscuta, de la domiciliul comun (apartament luat la comun in sistem rate ... (vezi toată discuția)
Cum se pedepseste abuzul fizic si psihic intr-o casnicie? mia2009 mia2009 avem o problema cat se poate de serioasa in familie; este vorba de un sot (tatal)abuziv fizic si psihic si sotia batuta pana la supunere totala; noi copii (3 ... (vezi toată discuția)
Abandon de domiciliu , sotul handicap grad ii ! rascanuvasile rascanuvasile Unul dintre soti abandoneaza domiciliu . Motivul real : cu toate facilitatile locuintei nu suporta viata la tara , incapabil sa socializeze , nici o apreciere ... (vezi toată discuția)