avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... in cazul unui contract de prestari servicii in ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

in cazul unui contract de prestari servicii in derularea, prestatorul ...

in cazul unui contract de prestari servicii in derularea, prestatorul solicita dublarea onorariului,iar in cazul in care nu se modifica onorariul renunta la contact., cu toate ca in contract este specificat -contractul este valabil pe perioada proiectului,.In acet caz se pot solicita daune din partea prestatorului?
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 18:32, 2 Aprilie 2024
Onorariul poate fi modificat pe perioada derulării contractului, numai prin acordul părților. De ce să ceară prestatorul daune? Că nu se modifică onorariul? Nici vorbă.


Scuze, nu prestatorul sa solicite daune ci angajatorul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atunci, angajatorul poate solicita daune în cazul în care prestatorul renunță la contract pe motivul nemajorării onorariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract pe perioada stării de urgenta Magda77? Magda77? Bună ziua se poate rezilia un contract prestări servicii pe perioada determinata între un Pfa și stat.? Sunt plătite serviciile pana în momentul ... (vezi toată discuția)
Contract de munca si conventie civila sau 2 contracte de munca? mihairadoi mihairadoi Am o problema legata de cum anume pot fi incadrata din punct de vedere al legislatiei muncii. Lucrez ca profesor in cadrul unui liceu din Bucuresti, cu ... (vezi toată discuția)
Contestare valoare factura mar-crst mar-crst Buna ziua. As dori sa ma sfatuiti cum sa procedez pentru a contesta valoarea unei facturi aferenta un contract de prestari seervicii intre doua entitati ... (vezi toată discuția)