avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract intre o institutie publica si o societate ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract intre o institutie publica si o societate comerciala

Buna seara,
As dori sa aflu ce implicatii sunt daca intr-un contract intre o institutie publica si o societate comerciala, numele societatii este diferit fata de cel din Registrul Comertului, dar restul datelor sunt corecte. Este valabil contractul respectiv?
Ultima modificare: Marți, 2 Aprilie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contract de comodat pentru infiintare srl florentinadaniela florentinadaniela Buna seara, Pentru a infiinta un SRL, se poate face contract de comodat pentru spatiu, chair daca pentru respectiva proprietate nu a fost platit impozitul ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei firme de catre un cetatean german in romania gylmenhaven gylmenhaven As dori sa aflu daca un cetatea german poate infiinta o firma cu sediul in Romania care sa-si desfasoare activitatea tot in Romania fara sa aiba nevoie de un ... (vezi toată discuția)
Inregistrare firme la registrul comertului scylla scylla As dori - va rog frumos - sa stiu daca, odata inregistrata o firma (societate comerciala), este obligatoriu sa fie publicata (afisata) in Registrul Comertului, ... (vezi toată discuția)