avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Vechime in specialitate. Consilier personal primar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Vechime in specialitate. Consilier personal primar

Bună ziua! Va rog sa ma lămuriți cu privire la un aspect legat de vechimea în specialitate. Un consilier al primarului care înainte de a fi consilier personal a fost consilier juridic 1 an la un srl, apoi fără intrerupere a trecut pe postul de consilier personal al primarului, are vechime in specialitatea studiilor,respectiv juridice, ptr toată perioada care corespunde vechimii în munca, respectiv 5 ani? Mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 2 Aprilie 2024
ANAID B, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:34, 6 Aprilie 2024
Vedeti acest articol
[ link extern ]
Din câte înțeleg din articol, având în vedere ca anterior a desfășurat activitate ca jurist într- o societatea cu răspundere limitata, încadrarea ulterioara pe postul de consilier al primarului e asimilata vechimii în munca. Mulțumesc.
Vechimii în specialitate, pardon.
Asa este, vechimea in specialitatea studiilor este intreaga perioada in care a exercitat aceasta activitate, inclusiv activitatea desfasurata la cabinteul primarului in baza unui CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic la primarie palomita palomita Am terminat de curand Fac. de drept si as avea posibilitatea sa ma angajez pe o perioada determinata, cat timp jurista este in concediu de crestere al ... (vezi toată discuția)
Examen admitere in magistratura Alice-Manuela Alice-Manuela Sunt consilier juridic si am un PFA unde ofer consultanta juridica tuturor persoanelor care se adreseaza cabinetului. Intentionez sa particip la un concurs de ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa sune actiunea? allexandru83 allexandru83 Intrucat institutia nu avea la acea data (2007) aprobat in organigrama un post de consilier juridic, o persoana este recrutata si incadrata ca functionar ... (vezi toată discuția)