avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am fost convocat pt Comisia de disciplină ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am fost convocat pt Comisia de disciplină în urma ...

Buna ziua. Am fost convocat pt Comisia de disciplină în urma referatelor a doi colegi. Am dreptul să mi se pună la dispoziție copii ale referatelor colegilor? Daca da, ce articol al cărei legi prevede asta?
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 20:01, 4 Aprilie 2024
Exista vreun text de lege care prevede asta? Daca da...care este?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa verificati in Regulamentul sau Procedura privind cercetarea disciplinară a personalului contractual .

Dreptul la aparare , invocat in Codul Muncii, include si dreptul de a avea acces la astfel de documente.

Cornel Vasile a scris:

Trebuie sa verificati in Regulamentul sau Procedura privind cercetarea disciplinară a personalului contractual .

Dreptul la aparare , invocat in Codul Muncii, include si dreptul de a avea acces la astfel de documente.

Foarte adevarat. Ar fi dificil de sustinut ca te poti apara eficient fara sa stii exact de cine, cum si de ce esti acuzat.

~ final discuție ~