avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Va rog daca cineva este in masura sa ma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Va rog daca cineva este in masura sa ma lamureasca ...

Buna ziua! Va rog daca cineva este in masura sa ma lamureasca si pe mine . In procesul civil pe care il am (cu obiectul, anulare contract vanzare cumparare) reclamanta a facut apel, totodata am facut si eu apel pentru ca la fond nu mi-a acordat cheltuielile pe care le-am facut cu deplasarile din Franta atunci cand am fost chemat la interogatoriu .Mentionez ca ambele apeluri au fost respinse cu drept de recurs in 30 de zile. Eu ce pot sa fac mai departe sa-mi obtin cheltuielile pe care le-am facut din causa reclamantei. Toate opisurile cu chitantele sunt depuse la dosar. Multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 14:19, 4 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic, recurs.
Practic, cheltuiți alți bani degeaba. (eventual spre a afla că acele critici pe care le-ați putea formula nu se încadrează în motivele de casare prev. de art. 488 C. pr. civ)

De ce a fost necesar să vă deplasați? Nu ați avut avocat? "...partea care se află în străinătate și este reprezentată in proces printr-un mandatar va putea fi interogată prin acesta (art 356 C. pr. civ.)
Mai bine zis, prin intermediul acestuia, pentru că, în fapt, este un fel de plimbare de hârtii prin intermediul avocatului, dar n-am scris eu textul de lege mai sus citat.
Ultima modificare: Joi, 4 Aprilie 2024
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura flori9 flori9 In cazul in care mama este chemata la interogatoriu, in calitate de parat intr-un proces de partaj judiciar, aceasta poate da o procura fiicei sale pt a o ... (vezi toată discuția)
Recursul în materia contenciosului administrativ costache80 costache80 Va rog sa-mi spuneti daca Legea Contenciosului Administrativ nr. 554/2004 deroga de la prevederile Noului Cod de Procedura Civila in ceea ce priveste recursul. ... (vezi toată discuția)
Atacarea deciziei curtii de apel costy1979 costy1979 Cum se mai poate ataca o decizie a unei curti de apel? Curtile de apel au competenta de a judeca un recurs? (vezi toată discuția)