avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua. Un functionar public de conducere poate ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua. Un functionar public de conducere poate candida pentru ...

Buna ziua. Un functionar public de conducere poate candida pentru o functie de demnitate publica (primar)? in ce conditii? Multumesc pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:10, 5 Aprilie 2024
Raportul de serviciu se suspendă la inițiativa funcționarului public pentru participare la campania electorală, pe durata campaniei electorale și până în ziua ulterioară alegerilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Candidatura la functia de primar scubi scubi Va rog sa-mi spuneti daca aveti cunostinta despre urmatoarele: Care este procedura ca un functionar public care lucreaza in administratia locala ,sa poata ... (vezi toată discuția)
O zi frumoasa sa aveti ! ContSters359110 ContSters359110 lucrez ca si functionar public in aparatul Consiliului Judetean , si as dori sa fac parte dintr-un partid politic pentru ca candida anul viitor pe postul de ... (vezi toată discuția)
Alegeri local 2016 popdorelemil popdorelemil sunt funcționar public de execuție într-o primărie și doresc să candidez ca primar într-o altă primărie (domiciliu) ce pași trebuie să urmez ? ... (vezi toată discuția)