avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua...mama mea are un certificat de actionar la ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua...mama mea are un certificat de actionar la Bere Lichior ...

Buna ziua...mama mea are un certificat de actionar din anul 1996 la Bere Lichior Margineni in valoare de 195 de actiuni! Intrebarea mea este: Valoreaza ceva? Si cum le poate valorifica? Multumesc frumos si o zii buna!
Ultima modificare: Vineri, 5 Aprilie 2024
Ionut Frunza, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:48, 5 Aprilie 2024
Bere Lichior Margineni apare ca fiind radiata din Registrul Comertului.

01.11.2023
Ora estimata: 09:00
Complet: CI3
Tip solutie: Fond
Solutia pe scurt: În temeiul art. 132 alin.2 din Legea privind procedura insolvenţei, Aprobă raportul final şi bilanţul general al procedurii. Dispune închiderea procedurii falimentului debitorului BERE LICHIOR MARGINENI SA. Dispune radierea debitorului din registrul comerţului În temeiul art. 135 din Legea privind procedura insolvenţei, Dispune notificarea prezentei sentinţe Direcţiei Teritoriale a Finanţelor Publice, Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Braşov, pentru efectuarea menţiunilor de închidere a procedurii şi de radiere, precum şi publicarea prin Buletinul procedurilor de insolvenţă. În temeiul art.136 din Legea privind procedura insolvenţei, Descarcă lichidatorul judiciar şi persoanele care l-au asistat de orice îndatoriri şi responsabilităţi. Cu recurs în termen de 7 zile de la comunicare. Recursul se depune la Tribunalul Braşov. Pronunţată azi, 01.11.2023, în şedinţă publică.
Document: Hotarâre 633/2023 01.11.2023

Asa ca mama d-voastra mai are doar o hartie.
Va puteti adresa la Depozitarul central, aici: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el? lumyclau lumyclau Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)
Actiuni mostenite luxor93 luxor93 Buna ziua Va rog sa imi spuneti si mie daca pot valorifica 25 de actiuni mostenite de la bunicii mei. Mentionez ca suma investita in aceste actiuni in anul ... (vezi toată discuția)
Valorificare certificat actionar sicomed florinl67 florinl67 Detin un certificat de actionar eliberat in 1996 pentru fosta SICOMED Bucuresti (actuala Zentiva), echivalentul a 222 actiuni. As dori sa stiu daca si cum pot ... (vezi toată discuția)