avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Credit imobiliar cu probleme!!!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Credit imobiliar cu probleme!!!!!

buna ziua, am un credit imobiliar, cu ipoteca pe casa unde stau.Din pacate eu am ramas fara loc de munca, iar sotului meu i s-a micsorat salariul, iar ca sa fie raul mai rau: rata a crescut. Nu ne mai permitem saplatim rata, desi ne dorim foarte mult pt ca stam cu cei doi copii.Am ramas si in urma cu plata cu 2 luni.Va rog daca se poate sa mi da ti un sfat sau daca este cineva interesat de preluare de credit sau de inchiriat, suntem si dispusi sa o vindem si poate astfel sa scapam de acest credit.
Va multumesc si imi doresc tare sa gasesc pe cineva care sa ne ajute

Alte discuții în legătură

Partaj credit? Dalba Dalba Va rog sa-mi dati si mie un sfat: Eu si sotul meu am luat un credit de nevoi personale cu ipoteca( ipoteca fiind chiar apartamentul parintilor mei). Banii pe ... (vezi toată discuția)
Cine plateste rata Mihaela Avram Mihaela Avram Sotul meu vrea sa paraseasca casa pe care am cumparat-o impreuna prin credit ipotecar, dar ameninta ca nu va mai plati partea s-a din rata. Cum il pot ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar andreea_magda andreea_magda Am un credit ipotecar in Bucuresti, un apt de 3 camere in drumul taberei de care vreau sa scap pt ca nu mai traiesc in romania de aproape 4 ani. nu ma ... (vezi toată discuția)