Salutare
Va rog sa ma lamuriti si pe mine ce set de acte minim trebuie sa cer pentru a verifica o ciupercarie pe care doresc sa o cumpar. Este infiintata in 2006 si proprietarul spune ca merge pe profit. Sunt de ajuns bilantul, contul de profit si pierderi si tabloul fluxului de numerar?
Va multumesc pt ajutor
uitati-va pe toate bilanturile incepand din 2006,verificati evolutia CA din contul de profit si pierderi.
verificati ultima balanta si vedeti cat de solvabile e firma,ce capitaluri are,ce stocuri,ce creante de incasat,dar nu uitati de datorii.
vedeti credite daca exista,furnizori neachitati,datorii la stat.
Profit nedeclarat
adrianau
Buna. am preluat o firma..cand m-am uitat pe bilant am observat ca in 2015 a avut profit aprox 9000 lei iar in 2016 aproape 40000 lei. Nu a scos deloc ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.