avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cumparare firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cumparare firma

Salutare
Va rog sa ma lamuriti si pe mine ce set de acte minim trebuie sa cer pentru a verifica o ciupercarie pe care doresc sa o cumpar. Este infiintata in 2006 si proprietarul spune ca merge pe profit. Sunt de ajuns bilantul, contul de profit si pierderi si tabloul fluxului de numerar?
Va multumesc pt ajutor
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 18:21, 3 Februarie 2010
uitati-va pe toate bilanturile incepand din 2006,verificati evolutia CA din contul de profit si pierderi.
verificati ultima balanta si vedeti cat de solvabile e firma,ce capitaluri are,ce stocuri,ce creante de incasat,dar nu uitati de datorii.
vedeti credite daca exista,furnizori neachitati,datorii la stat.
Multumesc pentru raspuns. Mi-am facut o idee despre actele necesare.
si puteti cere o fisa pe platitor la fisc, sa vedeti cum sta si in relatia cu bugetul : are declaratii depuse , are taxele achitate , majorari etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cu datorii mari in prag de faliment ContSters219258 ContSters219258 am si eu o nelamurire:sunt asociata intr-o firma SRL care mai are inca 2 asociati,unul dintre ei fiind si administratorul firmei.anul acesta am descoperit ca ... (vezi toată discuția)
Profit nedeclarat adrianau adrianau Buna. am preluat o firma..cand m-am uitat pe bilant am observat ca in 2015 a avut profit aprox 9000 lei iar in 2016 aproape 40000 lei. Nu a scos deloc ... (vezi toată discuția)
Ajutor! bilant de lichidare. evgheni evgheni Buna seara Imi puteti spune daca bilantul de mai jos este acceptabil pentru ONRC in vederea radierii ? Mentionez ca certificatul de atestare fiscala emis de ... (vezi toată discuția)